Önismereti stílustréning

ÉN IS SZÉP VAGYOK! – csak még alig hiszem el…”
 
Női ÖN-KÉP-VISELET tréning, önismereti stílusterápiával és egyéni fotózással
 
Az ÖNISMERETI fejlesztésen alapuló STÍLUSTERÁPIA kurzus olyan hölgyek számára ajánlott, akik belső önkép-vágyukat még nem érzik teljes harmóniában külső megjelenésükkel, fellépésükkel vagy kommunikációjukkal, de szeretnének ezen egy sajátélményű, mentális belső munka révén változtatni.
A 4 x 5 órás, maximum 8 fős felnőtt - azon belül korosztályfüggetlen - csoport zártan, titoktartással védetten 4 alkalommal dolgozik együtt úgy, hogy az utolsó foglalkozást egy egyéni stílusfotózás zárja.
 
Az első ilyen - még kedvezményesen látogatható - két, egymást követő hétvége:
2018. február 10-11 és 17-18., szombat-vasárnapi napokon lesz, alkalomanként 10-15 óráig egy kisebb ebédszünettel.
(A helyszínen a kávé-tea fogyasztása korlátlanul adott, ennivalóról kérjük, ki-ki gondoskodjon magának előre.)
 
Az utolsó találkozót követően, február 18-án vasárnap,15 órától kerül sor a már egyéni, divatsminkes segítségével felkészített zárófotózásra.
 
A kurzus bevezető, kedvezményes ára: 30.000 Ft / fő, amely tartalmazza a 20 órás csoportfoglalkozást, a sminkelést és az előtte/utána fotókat. (Az öltözetekhez bent kiválasztott ruhákat és kiegészítőket, tetszés szerint, kedvezményesen megvásárolhatják a résztvevők.)
Tekintettel arra, hogy a csoport csak mind a 4 alkalomra elköteleződött tagokkal tud dolgozni, így egy 5.000 Ft-os előfoglalással lehet beregisztrálni a programra, amely természetesen beszámít a teljes részvételi díjba. A fennmaradó összeget az első nap elején fizetik meg a helyszínen a tagok. (Visszalépés esetén, a reigsztrációs díj jóvátételként a szervezőknél marad és egy pótlistás tag léphet annak helyébe.) Maximális létszám: 8 fő
 
A kurzus vezetői:
 
Pápai Ildikó
önismereti tréner, szín-és stílustanácsadó, művészetterapeuta
http://www.napszikra.hu/terapeuta/papai-ildiko
 
 
Hivert Daniella 
mentálhigiénés-szakember jelölt, professzionális fotós
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helyszín: Napszikra Életvezetési- és Terápiás Stúdió 
Budapest, VI. Bajnok u. 1. fsz.3. (14-es kapucsengő)
 
 
A kurzus tematikája:
 
1. nap: (szombat):
A SZEMÉLYISÉG BELSŐ ALAPJAI:
a HABITUS, a MENTALITÁS, a LELKÜLET és a SZELLEMISÉG ÖNKÉPE “Welcome fotó”, ismerkedés, célmeghatározás, művészetterápia alapú önismereti stílusgyakorlatok.
 
 
 
2. nap: (vasárnap):
A BELSŐBŐL A KÜLSŐ FELÉ:
MI és MIKÉNT KÉPES BELSŐ
 ÖN-KÉPEMET KIFELÉ is KÉP-VISELNI? Az előző nap lenyomatai alapján: közös stíluskalibrálás a különféle stíluselemek és nonverbális (metakommunikációs) stílusjegyek alapján. (Testbeszéd: tartás, mozdulat, járás, gesztusok, tekintet, hanghordozás, hangsúly, hangszín.) A kisugárzás jelei megnyilvánulásokban.

3. nap: (szombat):
A BELSŐ KÉP KÜLSŐ KÉP-VISELETE:
A MEGJELENÉS, benne a VISELET ALAPELEMEI és ESZKÖZEI A már tudott belső stílus, az adott karakter meghatározó elemeinek verbális és vizuális összehangolása színben, formában, textúrában, kiegészítőkben és a kisugárzó fellépésben.

4. nap: (vasárnap):
A TELJES ÖNKÉP-HARMONIZÁLÁS LENYOMATA:
AZ ÖNAZONOSSÁG HITELES KÉPVISELETE A már tudott stílusjegyek alapján, ki-ki stíluselemeinek kiválasztása egy konkrétan adott készletből: mi az enyém valóban? Mi harmonizál teljes önvalómmal? Mi támogat, mi tölt, mi fejez ki hitelesen? Egy teljes, egyéni öltözet összeállítása a stúdióban. (Fazonok, tónusok, stílusok, anyagok, minták stb.)

Az utolsó óra után, Pacsuta Ági divatsminkes minden hölgyet még szebbé varázsol, majd Daniella egy professzionális fotót készít egyenként mindenkiről, a kurzuson létrejött belső-külső változások lenyomataként.

 

 

Jelentkezési határidő: 2018.01.28. éjfélig e-mailben, az info@alkalmifoto.hu címre megküldött levélben. (A még nyitott férőhelyek szerint, a következő kurzusra való feliratkozás lehetőségével igazoljuk vissza a jelentkezéseket.)
A jelentkezés aktiválása: a bejelentkező e-mail visszaigazolása után, a regisztrációs díj átutalásának megérkezésével.

Merjünk tehát a még hernyóként gubbasztó, bábállapotként megélt múltunkból kiszakadni és tudatos változtatásainkkal, már pillangóként kiröppenve újjászületni. Ez a belső szárnyalás az, ami képes annyi önbizalmat adni, hogy már kifelé is legszebb ékszerünket, szemünk élénk csillogását, női mosolyunk biztos varázsát tudjuk a világ felé kisugározni. És mert “a legszebb lányok a boldog lányok”, bátran higgyük el, hogy:

“SEMMI SEM ÁPOLJA ÚGY A SZÉPSÉGET, MINT A BOLDOGSÁG” (Marguerte Gardiner)

 

Várunk tehát minden kedves érdeklődőt “SZÍNNEL-LÉLEKKEL”:

Daniella, Ildikó és Ági