Portré fotózás

Korunkban a netes megjelenéshez, az önéletrajzhoz, a közösségi oldalakhoz elengedhetetlen a minőségi fotó. Hiszen az arculat része, amit magunkról kialakítunk.

Sok ember tart a fotózástól és kijelenti, hogy nehéz dolgom lesz, mivel róla lehetetlen jó képet készíteni. Van egy jó hírem: Ez téves elképzelés, ami azért alakult ki, mert sajnos csak rossz tapasztalatuk van.

A háztartásokban elterjedt a kompakt fényképezőgép, így mindenki tud képet készíteni.
Valamilyen képet. Nem professzionális fotót.
Ennek a következménye sok torz portré és valótlan ábrázolás, ami legtöbbször előnytelen. Ezt meglátva sok embernek elmegy a kedve a fényképezkedéstől és negatív tapasztalatok bekövetkezte után alakulnak ki ilyen és ehhez hasonló gondolatok:
„Rólam nem lehet jó képet készíteni.”
„Nem vagyok rá alkalmas.”
„Mindig belepislogok.”
„Nincs jó fényképarcom.”
„Nem tudom mit kell csinálni, nem tudok beállni, nem vagyok modell.”

Sokszor hallom: „Á, én nem vagyok fotoGÉN!”
Szerencsére én GÉNmódosítás nélkül is fotoGÉNt varázsolok mindenkiből 🙂
Nem titok: Profi műterem, profi felszerelés, személyre szabott megvilágítás és széleskörű portréfotózási szakmai ismeret a titka annak, hogy a legelőnyösebb fotót elkészítsem Rólad.
Akár sminkessel és fodrásszal együttműködve, profi műteremben vagy jól megválasztott kültéri helyszínen állok rendelkezésedre.

Vállalom üzleti portrék elkészítését is többféle stílusban, a megrendelő igényeihez igazodva.
Stúdióban vagy a céghez kitelepült mobil stúdiómmal és igény esetén profi sminkes és fodrász csapatommal együttműködve elkészítem a cég dolgozóról a legelőnyösebb fotókat.