Esküvői fotó

Az esküvői fotózás felelősség és egyben kiváltság is.
Az esküvő az egyik legfontosabb nap az életben. Megtiszteltetés számomra, ha engem választanak ezen megismételhetetlen pillanatok megörökítésére.

Ami múlandó, egyben elmúlhatatlan is lesz.
Küldetésem, hogy harmonikus, szép és kreatív fényképeket készítsek, amely megérinti a szíveket, amely elmeséli a nap igaz történetét és érzelmeket közvetít.
Az esküvőn a megismételhetetlen momentumokat elkapom és képpé alakítva megőrizhetővé teszem generációk számára, mintegy családi ereklyeként.

Az esküvői fotózáshoz elhivatottság szükséges, melyhez párosul a szakmaiság és a technika adta lehetőség. De mindezt csak a fotós egyedi látásmódja és kreativitása teszi teljessé.
A női szem nagyon fogékony a szépre, a kifinomult részletekre. Női fotósként ez nálam „belülről fakad”.

Az új trend szerint az esküvő előtti és utáni képek teszik teljessé az esküvői albumot.
Az e-session fotózás (a jegyesfotózás) esetén a „még csak járunk” feeling köszön vissza a szerelmes képekről. Emellett azt a célt is szolgálja, hogy megismerjük egymást és az esküvőre rutint szerezzetek a kamera előtt. 

Az esküvő utáni TTD (Trash The Dress) fotózás a maximális kreativitást jelenti a fotós, a menyasszony és a vőlegény számára egyaránt. Itt mindent lehet, a ruhaszaggatást, a sarazást, a festést is beleértve. Hiszen a filozófia szerint az esküvői ruhára többé már nincs szükség, akár tönkre is lehet tenni. De ha „csak” egy őszi avarban való hempergés fér bele, az is telitalálat. Tuti jó buli. Felejthetetlen emlékekkel.

Esküvői fotók

 Esküvői fotók
Esküvői fotósként célom az, hogy fotóitokat nézegetve felelevenedjenek a Nagy Nap élményei, újra átélhessétek a boldog pillanatokat. Egyéni látásmódommal, művészi módon örökítem meg esküvőtök napját, az apró pillanatoktól kezdve, a főbb eseményeken át, a beállított képekig.

e-session

e-session
Engagement session, jegyesfotózás.

Már készültök az esküvőre, sok minden sínen van… a nagy nap előtt pár héttel (de igazából nincsen időkorlát) szoktuk a jegyespárt civilben, kreatív helyszínen fotózni.

TTD fotózás

TTD fotózás
Trash The Dress, azaz Tedd tönkre a ruhád!

Új őrület Amerikából! Az esküvő után, mivel már nincs szükség a menyasszonyi ruhára, nyugodtan fotózhatunk a legkülönfélébb helyszíneken. Pár szó, amivel jellemezném: meghökkentés, lezser, kreatív, rendhagyó ...